Vår historia


1970 öppnade Nyboda Inn på lilla kvarteret Nyboda i Solna. Sedan dess

har vi behållt vår känsla för service och kundbemötande. Många av

våra gäster är stamkunder och det glädjer oss att se att vi uppskattas.

Vi som jobbar här älskar vårt jobb och vaknar tidigt på morgonen

för att förbereda köket för gästerna.


Som policy har vi renhet, god smak och trevligt bemötande när vi serverar maten. Vi städar och rengör köket och redskapen dagligen. Vi handlar endast färska råvaror och har strikt koll på jobbet bakom disken. Vi serverar aldrig något som vi själva inte skulle äta.

Från hjärtat

Vi tror inte på att maten blir god utan kärlek. Gör man sitt jobb utan att njuta av det och helt utan känslor för maten, så smakar det faktiskt inte bra heller. Är det inte så hemma heller? Den snabba middagen som man lagar bara för att laga något smakar oftast inte så mycket. Därför lägger vi fokus och kärlek på det vi gör och hoppas att det sätter sig i smaken...